Vanliga frågor
och svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakt: info@bioaktiva.se

Jag är allergisk, kan jag äta era vitamingummies?

Våra vitamingummies innehåller inte några allergener och vår tillverkare har heller inte några allergener i sin fabrik. 

Vad händer om jag äter mer än rekommenderat? De är goda!

Vi vet att våra vitaminer smakar gott och har därför tänkt till när det gäller innehållet så det inte ska vara farligt att ta några extra, men det är förstås onödigt. 

Kan barn äta era vitaminer?

Multivitamin barn är från 3 år. Immune och Beauty är framtagna för vuxna men det är inte farligt för barn att äta dem. Från 12 år kan man äta samma dos som en vuxen. 

Kan man kombinera produkterna?

Det går utmärkt att äta både Immun och Beauty. 

Vad använder ni för sötningsmedel?

Bioaktivas produkter är sötade med sockeralkoholerna xylitol och maltitol. Vi har valt dem istället för socker så att alla ska kunna äta våra produkter med gott samvete, vi tycker inte vitaminer ska vara en sockerbomb. Vi använder inga artificiella, konstgjorda sötningsmedel såsom aspartam, sackarin mfl. 

Var tillverkas era vitaminer?

Bioaktivas vitamingummies tillverkas i Sverige. Vi anlitar en fabrik som har tillåtelse att tillverka såväl läkemedel som kosttillskott.  De är också certifierade enligt ISO, dvs de har ordning på sin kvalitet. Dessutom är de väldigt duktiga på smaker, så vi får fram riktigt goda vitamingummies. 

Följ oss

Instagram