Om BioAktiva

Vi tycker att det ska vara roligt att äta sina vitaminer varje dag! Det vi gillar allra bäst är att utveckla nyttiga produkter och goda produkter som ni vill ha 🙂 Bioaktiva erbjuder nyttiga, goda gummies som är sockerfria, vegetariska och utan palmolja.

Bioaktivas produkter tillverkas i Sverige med bra kontroll av kvalitet, hållbarhet och socialt ansvarstagande. Vår tillverkare är godkänd för att tillverka såväl läkemedel som kosttillskott vilket känns tryggt för oss. Tillverkning i Sverige gör också att vi kan spara på frakter och därmed miljö.

Vi på Bioaktiva  är noga med vårt val av råvaror och har bara naturliga smaker och färger. Många gummies idag innehåller socker, våra är sockerfria så att alla ska kunna äta dem. Det finns heller inga allergener tillsatta i Bioaktivas vitamingummies.

Vi hoppas ni gillar Bioaktivas vitamingummies lika mycket som vi, hör gärna av er om ni har frågor och funderingar.

Kontakt: info@bioaktiva.se, Bioaktiva Nordic AB, Värmlandsg. 53, 60216 Norrköping. Orgnr. 559344-3798

Vad säger gummieälskarna?

EleonorArtist

Vi glömmer aldrig bort att äta våra vitaminer nu, de är så goda. Man kan knappt tro att de är sockerfria. Kul att de är tillverkade i Sverige också

EmelieMarknadschef

De här vitaminerna smakar så gott! Jag är vegan så viktigt för mig att de är vegetariska. Känns bra att de är tillverkade i Sverige också.

MicaelOrdningsvakt

Jag har fått testa Immune, bra att tänka lite extra på immunsystemet när man träffar så mycket folk som jag gör.

Inga-Lillpensionär

Jag äter ju en del mediciner och de är inte så roliga att ta. Mjuka vitaminer som är lätta att tugga gör att det känns mer som egenvård för mig, påminner inte om medicin.

LottaBehandlingsassistent

Jag har svårt att svälja tabletter så de här mjuka tuggisarna är perfekta för mig!

Följ oss

Instagram